Till startsidan
Translate

Serviceavtal för din fjärrvärmeväxlare

Serviceavtal Fjärrvärme

Med vårt serviceavtal hålls din fjärrvärmeväxlare i gott skick. Vi kommer årligen hem till dig och kontrollerar att fjärrvärmeväxlaren fungerar som den ska.

Vi justerar den för bästa driftsekonomi och tittar till reglerutrustning, reglerventiler, expansionssystem, pumpar, avstängningsventiler och smutsfilter. Behöver du byta hela, eller delar av din fjärrvärmeväxlare får du förmånliga och fasta priser.

Det här ingår i vårt serviceavtal

  • Servicebesök en gång per år, som utförs vardagar mellan klockan 07.00 och 16.00. Vi skickar förslag på tid till dig. Passar inte tiden är det bara att kontakta vår tekniker för att boka en ny tid. 
  • Rabatt på materialkostnader och arbetstid vid besök utöver servicebesöken.
  • Fri telefonrådgivning dagtid.

Avtalet ”Fjärrvärmeservice villa” kostar 125 kr per månad inklusive moms och har en bindningstid på ett år. Därefter förlängs serviceavtalet månadsvis med en månads ömsesidig skriftlig uppsägning.

Tillgång till tekniker under dagtid vid fel på din fjärrvärmeväxlare

När fjärrvärmeväxlaren hos våra servicekunder går sönder prioriterar vi dessa. Som servicekund ringer du vår felanmälan under dagtid (07.00-15.30) på 020-32 61 00. Våra tekniker bokar därefter in ett besök hos dig så snabbt det går. Kostnad för ett besök dagtid debiteras med 775 kr per timme inkl. moms 
(1 400 kr om du inte har serviceavtal).

Tillgång till jourservice vid akuta fel på obekväm arbetstid

Om det inträffar ett fel på din fjärrvärmeväxlare under kvällar eller helger ringer du vår jour på 020-32 61 00.

Ett jourbesök kostar 2 000 kr inkl. moms. I priset ingår jourutryckning, servicebil, inställelse och två timmar arbetstid. Varje timme därefter debiteras med 1 063 kr per timme inkl. moms.

Teckna serviceavtal för din fjärrvärmeväxlare

Information om hur Kraftringen hanterar dina personuppgifter finns på kraftringen.se/gdpr.

Fyll i formuläret för att teckna serviceavtalet. Fält markerade med  * är obligatoriska.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]