Till startsidan
Translate

Snabb, säker och smart elbilsladdning för hemmabruk - skaffa din laddbox idag!

Elbilsladdning i villa

Tänk att kunna ladda bilen hemma, i det egna garaget eller på uppfarten, på ett tryggt och effektivt sätt. Visst låter det både enkelt och praktiskt?

Med en eHome+ från Kraftringen får du en laddbox anpassad efter din elanvändning. Du slipper onödiga höjningar av säkringen och kan spara upp till ca 2 400 kr per år. När du beställer en laddbox av oss ingår en laddanalys och dynamisk laststyrning. Dessutom är laddboxen berättigad till ladda-hemma-stödet. Självfallet finns vi registrerade hos elsäkerhetsverket. 

En laddanalys innebär att vi analyserar ditt elabonnemang för att se hur mycket ledigt utrymme som finns för elbilsladdning. Utifrån denna analys ställer vi in din laddare efter just dina förutsättningar så att du slipper säkra upp ditt hus i onödan och spar pengar. Det kostar exempelvis ca 2 400 kr per år vid uppsäkring från 16A till 20A om du bor i vårt nätområde.

Med vår eHome+ ingår även dynamisk laststyrning vilket innebär att laddaren begränsar automatiskt laddströmmen vid höglastperioder i huset, så att du aldrig behöver oroa dig för att säkringen går och får alltid maximal laddeffekt till din bil.

Läs mer om vår laddbox eHome+ eller beställ direkt via formuläret nedan!

Beställ din eHome+ här!

När du gjort din beställning får du en offert med mer information om nästa steg. 

Här hittar du information om hur Kraftringen hanterar dina personuppgifter.Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]