Till startsidan
Translate

Tillvalstjänster som förenklar

Tillvalstjänster till BRF:er

Vi vill förenkla underhållet av laddstolparna i din förening. Därför erbjuder vi flera olika tillvalstjänster i form av mätning, betalning och service. Hur mycket administration man själv vill sköta är upp till föreningen att bestämma.

Smart laddare

Smart laddareMed tillvalet Smart laddare kopplar vi upp din laddstolpe mot Kraftringens laddportal och kan därmed övervaka laddaren dygnet runt. Vi kan också fjärrstyra laddaren, hjälpa till att starta om eller låsa upp den och uppgradera mjukvaran.

Behörighet och betalning 

Behörighet och betalningTillvalet möjliggör för föreningen att låsa laddarna för att bara göra dem tillgängliga för vissa användare. Du får också tillgång till laddkort eller RFID-brickor för betalning och debiteringsunderlag för att göra det lättare att ta betalt av dem som använder laddarna.

Varje år får du en årlig rapport med din laddstatistik och nyckeltal som din förening kan använda i sin miljöredovisning.

Serviceavtal

ServiceavtalMed ett serviceavtal kommer vi ut till din förening en gång per år för att kontrollera att laddarna fungerar som de ska. I servicen ingår:

  • Okulär besiktning av laddstationen
  • Kontroll av kablar och anslutningsdon
  • Kontroll av anslutning (kablar och plintar)
  • Motionering av personskyddsbrytare
  • Testkörning av laddare
  • Tvättning

Som tillägg till serviceavtalet kan du också få tillgång till tekniker och jourservice om det skulle inträffa ett akut fel i din laddstation.

Laddoptimering

Laddoptimering

Säkerställ att elnätet inte blir överbelastat när flera bilar ska laddas samtidigt. Med tjänsten laddoptimering ser vi till att huvudsäkringen håller och att elabonnemanget inte överskrids. I tjänsten ingår också en årlig kontroll och analys av förutsättningarna för att säkerställa en fortsatt optimal laddning. 

Intresseanmälan

Kontakta oss så berättar vi mer om våra tillvalstjänster.Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]