Till startsidan
Translate

Sista chansen att ansöka om Klimatklivet

Ansök om Klimatklivet

Vi hjälper dig gärna att ansöka om Klimatklivet – Naturvårdsverkets stöd för företag och bostadsrättsföreningar som vill installera laddstolpar. På så sätt slipper du en omfattande ansökningsprocess, och har dessutom mycket goda chanser att få stödet. Hittills har alla kunder vi hjälpt i ansökningsprocessen blivit beviljade stödet!

För 2 800 kronor exkl. moms hjälper vi ditt företag eller förening att skicka in en kvalificerad ansökan för 50 % statligt stöd vid installation av laddplatser. Ansökningsavgiften på 2 800 kronor tas inte ut om ansökan avslås eller om du beställer laddare från Kraftringen inom tre månader från ansökans beviljandedatum.

Klimatklivet är öppet för ansökan 27 augusti-27 september 2018. Naturvårdsverket har inte utlyst ifall det kommer fler ansökningsperioder så passa på att söka nu! Läs mer om Klimatklivet på Naturvårdsverkets webbplats

Så här går det till

  1. Fyll i formuläret här under. Skriv ”Klimatklivet” i meddelandefältet.
  2. Vi kontaktar dig och tar sedan hand om hela ansökningsprocessen.

Intresseanmälan


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]