Till startsidan
Translate

100 % förnybar el till studentrabatt

Studentrabatt på din el

Du kommer väl ihåg att välja elavtal! När du börjar studera, och kanske flyttar hemifrån för första gången, är elavtal förmodligen inte det första du tänker på. På Kraftringen vill vi göra det enkelt för dig. Därför har vi tagit fram ett speciellt studenterbjudande som ger dig full koll, både på vad du betalar och hur din el produceras.

Teckna elavtal nu

Vi bjuder på de första 3 månaderna av årsavgiften (värde 79 kr).
Du får 100 % förnybar el – utan extra kostnad.

Teckna elavtal nu!

Elnät och elavtal? Så här fungerar det

För att du ska kunna få el har du egentligen två olika avtal, ett för elnät och ett för elhandel. Elnätet är ledningarna som transporterar elen hem till dig. Elhandel är elen som fraktas i ledningarna, och som du sedan använder när du tänder lampan eller sätter på teven.

Om du inte tecknar ett elavtal får du automatiskt ett så kallat anvisningspris. Det innebär att du får ett högre elpris än om du väljer att teckna ett avtal. Oavsett vilket elavtal du tecknar, blir det billigare att göra ett aktivt val. När du utnyttjar vårt studenterbjudande får du dessutom alltid 100% förnybar el från vatten, sol, vind och biobränslen, utan extra kostnad. 

Det här betalar du för 

Årsavgiften: En fast kostnad på 315 kr/år som delas på tolv och betalas månadsvis. Du får årsavgiften utan extra kostnad de första 3 månaderna när du tecknar studentavtal med oss. 1 mars 2019 kommer årsavgiften att övergå till en månadsavgift, vilken blir 45 kr (36 kr exkl moms).

Elpris:
Elpriset varierar beroende på vilket avtal du väljer. I studenterbjudandet ingår rörligt avtal med bytesrätt i 1 eller 3 år. El från förnybara källor som el, vind, vatten och biobränslen ingår utan extra kostnad.

Extra miljötillval: 
I grundpriset ingår el från 100 % förnybara källor med det går även bra att kombinera  studentavtalet med något av våra extra miljötillval: Bra Miljöval eller Sol. Bra Miljöval är Naturskyddsföreningens märkning på produkter med extra hög miljöklassificering och Sol innebär 100 % solkraft.

Du har väl tänkt på att anmäla inflytt?

Innan ditt elavtal med studentrabatt kan starta måste du ha tecknat ett elnätsavtal med din nätägare. Är vi din nätägare gör du först en inflyttningsanmälan här, sedan går du tillbaka till den här sidan och fyller i formuläret ovan. Är du osäker på vem som är din nätägare kan du få hjälp på www.elområden.se. Är du student och bor hos AF Bostäder kan du enkelt anmäla din flytt här.

Studentrabatten går inte att kombinera med andra erbjudanden.  

Ja tack! Jag vill teckna elavtal med studentrabatt

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.

Jag intygar att jag är student*
Hur vill du betala dina fakturor?*

Vill du ha e-faktura, kontakta din internetbank.
Avtalslängd *

Önskat startdatum*


Jag vill ha tillvalet Bra Miljöval för bara 2,50 öre extra/kWh.

Jag vill ha tillvalet Sol för bara 3,80 öre extra/ kWh.

Du kan bara välja ett av ovanstående tillval.

Avtalsvillkor

Här hittar du avtalsvillkoren och hur Kraftringen hanterar dina personuppgifter.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]