Till startsidan
Translate

Varför Kraftringen?

Varför Kraftringen?

Vi frågade våra anställda varför de har valt Kraftringen som arbetsgivare. Detta visade sig vara den samlade bilden …

Vara med och skapa det hållbara samhället

Vi på Kraftringen är en viktig aktör i utvecklingen av det hållbara samhället. Som regionalt och kommunägt energibolag bidrar vi till långsiktig och affärsmässig samhällsnytta. Vi är en medelstor organisation med fler än 500 medarbetare. Hos oss får du möjlighet att påverka utformningen av framtidens energilösningar.

Stora möjligheter till utveckling

Kraftringen verkar i en föränderlig bransch, vilket kräver fokus på både initiativförmåga och problemlösning. Vi erbjuder dig stora möjligheter till utveckling där du kan vara med och forma en varierad roll med mycket ansvar. För oss är kunskapsutbytet mellan kollegor viktigt för att skapa en lärande miljö.

Ny teknik skapar framtidens energilösningar

Tillsammans med universitet, företag och andra aktörer i vår expansiva region skapar vi framtidens energilösningar. Med ny kunskap och ny teknik driver vi den hållbara samhällsutvecklingen framåt. Vi behöver fler innovativa kollegor som vill vara med att förändra framtiden. Är du en av dem?

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka e-post till oss om du undrar över något.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]