Till startsidan
Translate

Frågor och svar om att jobba på Kraftringen

Vilka utvecklingsmöjligheter det finns inom Kraftringen?

Möjligheten till att kunna utvecklas på jobbet är viktig för oss. Det finns en stor bredd inom organisationen med många möjligheter att få nya ansvarsområden efter hand. Vi försöker också att se interna kandidater vid olika typer av rekryteringar.

Vilka förmåner finns på Kraftringen?

Vi strävar efter en konkurrenskraftig lönestruktur och erbjuder utöver det ett förmånligt kollektivavtal med bland annat en arbetstidsbank som står till varje medarbetares förfogande. Därutöver utgår förmåner liksom lönesättning ifrån vilken typ av befattning det rör sig om. Vi erbjuder även våra medarbetare valmöjligheter av flexibla förmåner som bidrar till en hälsosam livsstil och balans mellan arbetsliv och privatliv.

Har ni kollektivavtal?

Ja, vi följer det centrala Energiavtalet. På arbetsplatsen finns också ett lokalt avtal med anpassningar för vår verksamhet.

Hur vet jag att min ansökan om arbete, praktik eller exjobb har kommit fram?

Vi använder oss av ansökningsverktyget ReachMee och när du skickar iväg din ansökan får du ett bekräftelsemail. Om du inte får detta, kontrollera att din ansökan blivit registrerad.

Varför har jag inte fått svar trots att det gått en tid sedan jag sökte?

Så fort vi har tillsatt tjänsten meddelar vi alla sökande. Av olika anledningar måste vi ibland gå tillbaka i rekryteringsprocessen och vi ger därför inga avslag förrän vi har kommit en bit in i rekryteringen. Vi ber dig därför ha tålamod, vi meddelar våra sökande så fort vi kan!

Tar ni emot sommarjobbare?

Vi ser varje vår över behovet av eventuella sommarjobbare och därefter läggs sommarjobben ut på sidan Lediga jobb, precis som våra andra tjänster. Detta sker löpande under våren och för att inte missa ett sommarjobb som hade passat dig rekommenderar vi att du prenumererar på våra lediga tjänster. 

Vad har Kraftringen för värdegrund?

Mod
Vi är kreativa och innovativa genom att tänka om och tänka nytt. Vi försöker hela tiden förbättra vårt erbjudande till våra kunder.

Ansvar
Vi tar ansvar för varandra, företaget, kunden och vår gemensamma framtid för att kunna leda en hållbar regional utveckling.

Engagemang
Vi är proaktiva och arbetar ständigt för att skapa en lärande organisation. På Kraftringen arbetar vi mycket i projektform vilket ger möjlighet till medarbetare från olika delar av organisationen att delta och påverka.

Har du fler frågor?

Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka e-post till oss om du undrar över något.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]