Till startsidan
Translate

Delbetala dina tjänster hos oss

Funderar du på att investera i solceller, fjärrvärme, fiberanslutning eller laddstolpe? Då kan det vara bra för dig att känna till att vi har ett samarbete med Ecster AB, som gör det möjligt för dig att dela upp din betalning.

Med hjälp av Ecster AB kan du smidigt och fördelaktigt dela upp betalningen på ett visst antal månader, istället för att betala hela köpet på en gång. Du kan närsomhelst amortera extra eller slutbetala hela lånet.

Delbetalningen gäller våra tjänster solceller, fjärrvärme, fiberanslutning och laddstolpe. Läs mer om erbjudandet för respektive tjänst:

Om Ecster

Ecster AB är en del av Handelsbankskoncernen. Kreditgivare är Ecster AB. Vi på Kraftringen förmedlar kontakten, men du ingår inte i något avtal med oss när det gäller delbetalningen. Läs mer om Ecster här

Ecster logga

Ansök om delbetalning

Om du är intresserad av att ansöka om delbetalning kontaktar du kundservice på 020-32 61 00 eller skickar ett meddelande till oss så hjälper vi dig.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]