Till startsidan
Translate

Miljö och klimat

Örtoftaverket

Att välja Kraftringen ska vara att välja hållbart. Sedan april 2018 är Kraftringens produktion av värme, el och kyla fossilbränslefri efter att torv som bränsle har fasats ut från Örtoftaverket. 

Vi arbetar med följande prioriteringar: 

  • Energieffektiv värdekedja
  • Fossilbränslefri värdekedja

Produktion och användning av energi är alltid kopplat till miljöpåverkan. Kraftringens verksamhet är dock inriktad på att minimera den miljöpåverkan som uppstår i våra processer. I följande avsnitt kan du läsa mer om hur Kraftringens verksamhet påverkar miljön, hur vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan och vad du kan göra för att bli mer klimatsmart.

Ett viktigt verktyg i vårt miljöarbete är vårt ISO 14001-certifierade miljöledningssystem. Vi granskar hela tiden oss själva och vi blir dessutom granskade av en oberoende miljörevisor. Miljön finns med i allt vi gör, inne på kontoret, ute på fältet och i alla våra produkter och tjänster. 

Vill du veta mer?

Om du är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta oss som arbetar med miljö.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]