Till startsidan
Translate

Skärgårdshotellet i Nynäshamn – en nöjd kund

Skärgårdshotellet

Skärgårdshotellet i Nynäshamn är ett familjeföretag där man strävar efter att få gästerna att känna sig som hemma. Hotellet är beläget tillräckligt nära och tillräckligt långt borta för att gästerna enkelt ska kunna byta en stressig storstadsmiljö mot en härligt avkopplande skärgårdsmiljö.

Skärgårdshotellet

Skärgårdskänslan är en viktig del av hotellets själ och då ligger det nära till hands att vilja värna om den härliga miljön.

Med en laddstation för gästernas elbilar och elhybrider ökar vi servicenivån samtidigt som vi månar om miljön. Dessutom kan det ge oss lite extra uppmärksamhet. Vi har till exempel en stamgäst som använder laddstationen varje gång han är här och han är väldigt positiv. Kraftringen har uppfyllt våra förväntningar och vi är speciellt nöjda med vår kontaktperson som presenterade lösningen på ett bra sätt och som är enkel att komma i kontakt med. Vi rekommenderar gärna andra att välja Kraftringen som leverantör.” säger Anders Andersson, ägare av Skärgårdshotellet.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]