Till startsidan
Translate

Servicevtal för din gaspanna

Naturgas är ett lättskött värmesystem som har en lång livslängd. Enstaka delar kan behöva bytas ut men som regel behöver du inte göra några större reparationer de första tio åren. Om du gör en årlig översyn och service är du säker på att systemet lever länge och har bästa möjliga verkningsgrad. Dessutom slipper du dyra och tråkiga driftsstopp.

Serviceavtal

Vi kan vi ta hand om allt som rör din gasanläggning. Du behöver inte ens hålla reda på när det är dags för service. Vi kontaktar dig när det är dags och skulle du någon gång behöva hjälp med din anläggning så har du bland annat tillgång till vår jourservice utan inställelse- eller jouravgifter.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om vårt serviceavtal, kontakta din personliga säljare. Har du ännu ingen personlig säljare, slå en signal till kundservice på 020-32 61 00 så ordnar vi det. Du kan också fylla i en intresseanmälan.

Felanmälan

Under kontorstid är du välkommen att kontakta vår kundservice på 020-32 61 00 och under övrig tid ringer du jourtelefonen för att få hjälp.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]