Till startsidan
Translate

Servicevtal för fjärrvärme fastigheter

Fjärrvärme är ett lättskött värmesystem, som dessutom lever länge. Enstaka delar som pumpar, reglerutrustning och säkerhetsventiler kan behöva bytas ut men som regel behöver du inte göra några större reparationer de första femton åren om du tar hand om din anläggning . Om du gör en årlig översyn och service är du säker på att systemet lever länge, har bästa möjliga verkningsgrad, med bra avkylning och därmed lägre energikostnader.

Serviceavtal

Som din fjärrvärmeleverantör kan vi ta hand om allt som rör ditt fjärrvärmesystem. Du behöver inte ens hålla reda på när det är dags för service. Vi kontaktar dig när det är dags och skulle du någon gång behöva hjälp med din anläggning så har du bland annat tillgång till vår jourservice utan inställelse- eller jouravgifter.

Med serviceavtal från oss får du en bekymmersfri vardag och du håller din värmeväxlare i allra bästa trim. Två gånger per år kontrollerar vi att din anläggning fungerar som den ska och justerar den för bästa driftsekonomi.

Hittar vi fel på anläggningen får du förslag på vad som behöver göras och om du behöver byta hela eller delar av din anläggning får du förmånliga fasta priser.

Om du inte bara vill ha fjärrvärmecentralen servad utan önskar en helhetslösning för alla dina tekniska system i din fastighet, så kan vi även erbjuda Driftsäkerhetsavtal eller Komfortavtal.

Detta får du när du tecknar ett serviceavtal:  

  • Två årliga förebyggande servicebesök.
  • Tillgång till tekniker dagtid (07.00 - 15.00) vid fel på din anläggning.
  • Defekta reglerutrustningar åtgärdas kostnadsfritt (så länge reservdelar finns att tillgå).
  • Tillgång till beredskap vid akuta fel på obekväm arbetstid.

Fjärrvärmeservice för företag kostar 5 500 kronor per år exklusice moms, per fjärrvärmeundercentral/mätare. Avtalet har en bindningstid på 1 år vid tecknandet, därefter rullar det på månadsvis med en månads ömsesidig uppsägning. Läs hela avtalet här

Teckna ditt serviceavtal idag!

Du kan teckna serviceavtal direkt på webben eller genom att kontakta din personlige säljare. Har du ingen personlig säljare, slå en signal till kundservice på 020-32 61 00 så ordnar vi det.

Felanmälan

Du ringer till kundservice och felanmäler på 020-32 61 00. Utanför ordinarie kontorstid blir du automatiskt kopplad till SOS Alarm. Ringer du från utlandet, ring +46 771-55 66 50.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]