Till startsidan
Translate

Reko fjärrvärme

Svensk Fjärrvärme har tagit fram en kvalitetsmärkning för fjärrvärmeleverantörer som kallas Reko fjärrvärme. För att få använda kvalitetsmärkningen måste en fjärrvärmeleverantör leva upp till ett antal krav såsom verksamhetsredovisning och kundrelationer samt hur prisförändringar ska hanteras. Vi är Reko-certifierade sedan 2006.

Reko fjärrvärme har utarbetats genom samarbete mellan representanter från Svensk Fjärrvärme och HSB Riksförbund, Riksbyggen, SABO, Fastighetsägarna Sverige samt Hyresgästföreningens Riksförbundet.

Syftet med Reko fjärrvärme är att stärka och trygga kundernas ställning och att utveckla relationen mellan kund och leverantör med fokus på öppenhet, jämförbarhet och förtroende.

Vill du starta ett kundforum?

Om du är intresserad av att starta ett kundforum för fjärrvärme är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att komma i gång.

Verksamhetsbeskrivning

Du hittar vår verksamhetsbeskrivning längst ner på denna sida.

Läs mer om Reko

Du kan läsa mer om Reko fjärrvärme på www.svenskfjarrvarme.se.

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka e-post till oss om du undrar över något.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]