Till startsidan
Translate

Anvisningspris till företag

Om du inte aktivt tecknar ett elavtal, är elnätsbolagen i Sverige skyldiga att ge ett anvisat elpris, så kallat anvisningspris. Anvisningspriset garanterar att du alltid har el, även när du inte har tecknat elavtal. Dock innebär Anvisningspris en onödigt hög kostnad för ditt företag. Vi rekommenderar alltid att aktivt teckna ett elavtal. Prata med din personliga säljare så får du hjälp att teckna ett elavtal som passar dig. 

Kraftringens anvisningspris består av Kraftringens inköpspris inkl. inköpskostnader för aktuellt elområde, vilket baseras på Nordpools månadsmedelpris samt kostnader för elcertifikat. Vi tillämpar så kallat volymvägt månadsmedelpris vilket innebär att vi tar hänsyn till när under månaden som elen används. På elpriset tillkommer 18 öre/kWh (22,50 öre/kWh inkl. moms). Därutöver tillkommer en årsavgift på 315 kr inkl. moms. 1 mars 2019 kommer årsavgiften att övergå till en månadsavgift, vilken blir 45 kr (36 kr exkl moms). Anvisningspriset löper tillsvidare och du har 14 dagars uppsägningstid.

Kontakta oss 

Prata med din personliga säljare så får du hjälp. Har du ingen personlig säljare, slå en signal till kundservice på 020-32 61 00 så ordnar vi det.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]